Půjčovna vybavení a kuchyňského nádobí
Vše, co potřebujete k uspořádání večírku
Seznamte se s detaily nabídky
Plánujete uspořádat party v pronajatém místě nebo doma? Nemáte dostatečné množství nádobí pro pozvané hosty?
Využijte možnost si zapůjčit stoly, židle, gastronomické vybavení, nádobí a uspořádejte bez ohledu na počet hostů povedenou oslavu.
V půjčovně najdete nejen gastronomické vybavení, ale také zařízení, které Vám umožní uspořádat venkovní party nebo originální a profesionální firemní akci.
Stoly – hranaté, kulaté, barové
Stolní textil – ubrusy, potahy na židle
Židle – pohodlné a elegantní
Gastronomické vybavení – vodní lázně (bemary), servírovací pojízdný stoleček, hrnce
Nádobí – příbory, nádobí, sklo
Venkovní vybavení – grily, lavice a stoly
Catering Žradélko
Zajišťujeme vybavení pro menší a větší akce.
Pomůžeme vám s organizací a logistikou oslavy.
Jsme jednou z mála půjčoven vybavení v našem okolí.
Nabízíme dodání i odvoz zařízení na uvedenou adresu.
Co Vám nabízíme?
Powitanie Państwa Młodych i ich gości chlebem i solą – na życzenie
Toast lampką wina musującego – dla osób dorosłych
Napój bezalkoholowy na toast – dla dzieci
PRZYSTAWKA – serwowana – proszę o wybór jednej propozycji
Gruszka owinięta w szynkę parmeńską podana na sałatce z dresingiem ziołowym.
Carpaccio z buraka z serem kozim i sałatką.
Pasztet w asyście sosu na bazie śliwki. podany z ciemnym chlebem.
Ruloniki z łososia wędzonego z twarożkiem i kawiorem , w asyście lekkiej sałatki z dresingiem cytrynowym
ZUPA – podawana w wazie
Rosół z makaronem – na życzenie klienta kluska wątrobiana
MIĘSA (2,5 kawałka/os – z 4 rodzajów ) – podawane na półmiskach, sos podawany w sosjerkach
Schab nadziewany śliwką
Rolada śląska wieprzowa w sosie własnym
Rolada ze schabu faszerowana dynią i jarmużem
Schab po góralsku ( z oscypkiem i boczkiem )
Pieczeń z szynki
Kotlet schabowy
Rolada schabowa z pieczarkami
Kotlet schabowy po szwajcarsku z serem
Kieszonka z kurczaka ze szpinakiem
Szaszłyk drobiowy owinięty boczkiem z papryką
Kurczak z grilla po hawajsku
Filet z kurczaka w migdałowej panierce
Rolada drobiowa z serem i szynką
Sakiewka drobiowa z brokułem i serem feta
Bitki wołowe duszone z grzybami
DODATKI SKROBIOWE ( 2 do wyboru ) – podawane w miskach
Kluski śląskie
Młode ziemniaki z koperkiem – w zależności od sezonu
Ziemniaki puree
Ziemniaki pieczone – dufinki
Ziemniaki pieczone – wedges
Ziemniaki pieczone – rozetki
Kasza pęczak z grzybami
SURÓWKI / SAŁATKI ( 3 do wyboru ) – podawane w miskach
Sałatka z kapusty czerwonej
Sałatka z kapusty białej
Sałatka z kapusty pekińskiej
Surówka z marchewki z pomarańczą
Mizeria ze śmietaną
Buraczki z chrzanem
Seler z rodzynką
Sałatka z rucoli
Kapusta zasmażana
Kapusta czerwona na ciepło z podgrzybkami
TORT – ( 1 do wyboru )
Tort śmietankowy
Trzy biszkopty przełożone kremem z bitej śmietany z dodatkiem owoców sezonowych, na które składają się truskawki, maliny, brzoskwinie, mango.
Torty tradycyjne:
Tort czekoladowy, orzechowy lub adwokatowy Trzy biszkopty z ciasta czekoladowego lub orzechowego, istnieje możliwość delikatnego nasączenia alkoholem, kremy do wyboru według własnego uznania: czekoladowy, orzechowy lub adwokatowy. W wersji czekoladowej istnieje możliwość dołożenia wiśni do kremu.
Tort andaluzja
Występuje w wersji z białej czekolady lub z ciemnej czekolady Dwa biszkopty przełożone ciasteczkiem migdałowym z musem z białej lub ciemnej belgijskiej czekolady, istnieje także możliwość dołożenia owoców, takich jak: malina, wiśnia, truskawka.
Tort mango- marakuja
Dwa biszkopty przełożone ciasteczkiem migdałowym z dodatkiem konfitury, z musem czekoladowym na bazie puree z mango- marakuji.
DESER – w bufecie
Tarty –mix
Fontanna czekoladowa + owoce + słodkości – gratis
NAPOJE
Kawa z ekspresu / kawa parzona / kawa rozpuszczalna – na bufecie ( bez limitu )
Herbata czarna / herbata owocowa – na bufecie ( bez limitu )
Woda niegazowana / Sok owocowy – w dzbankach na stole ( bez limitu )
Napoje gazowane -na bufecie – bez limitu
ZIMNA PŁYTA – podawana w stół – opcja pierwsza
Wędliny tradycyjne
Wędzone swojski wędliny
Sery żółte + pleśniowe
Terina z kaczki
Tymbaliki drobiowe
Tymbaliki wieprzowe
Roladki chrzanowe w galarecie
Śledź w oleju
Jajka w sosie tatarskim
2 sałatki – np. – jarzynowa , meksykańska , gyros , nicejska , cezar , z kaszą kus- kus , śledziowa , z łososiem , z polędwiczką , makaronowa z kurczakiem , grecka )
Pieczywo
ZIMNA PŁYTA – w bufecie
Wędzone swojskie wędliny
Sery żółte + pleśniowe
Terina z kaczki
Tymbaliki drobiowe
Roladki chrzanowe w galarecie
Pieczywo
8 szt. finger – foodów – np. mini tortilki , trufle drobiowe w otulinie ziół w sosie musztardowo – chrzanowym , ananas z pierzynką warzywną , łosoś w cieście francuskim , melon z serkiem pleśniowym i żurawiną , vol’a ‚ vent z dodatkiem pasty na bazie łososia , śliwka w boczku ,babeczka faszerowana pastą ,roladka z szynki z farszem pieczarkowym ,tramazino ,muszle makaronowe nadziewane farszem na bazie tuńczyka, zawijasy serowe z farszem, medaliony mięsne )
2 sałatki – np. – jarzynowa , meksykańska , gyros , nicejska , cezar , z kaszą kus- kus , śledziowa , z łososiem , z polędwiczką , makaronowa z kurczakiem , grecka )
KOLACJA PIERWSZA – serwowana – proszę o wybór jednej propozycji
Szynka wędzona , babraczka – porcjowana przez Szefa Kuchni
Kolacja serwowana ( mięso + dodatek skrobiowy + surówka / sałatka ) – menu ustalane indywidualnie
KOLACJA DRUGA – w bufecie – proszę o wybór jednej propozycji
Warzywne leczo
Gulasz z warzywami z dodatkiem curry
Gulasz wołowy po bawarsku
Strogonow wołowy
Bogracz wieprzowy
Możliwość zamiany dwóch kolacji – na opcję kolacji grillowanej
KOLACJA – GRILL – czas trwania max. 3 godziny
Karczek , kiełbasa, kaszanka , łosoś z grilla , golonka b/ k , udziec z grilla , oscypek
Ziemniaki z pieczone z masłem czosnkowym
BUFET SAŁATKOWY DO KOLACJI Z GRILLA
Sałata lodowa / pomidor / ogórek / papryka kolorowa / kukurydz / ogórki kiszone + ogórki konserwowe
Dodatki – chleb / musztarda / chrzan / ketchup ,sos czosnkowy , Sos miętowy ,sos grecki – tzatziki
KOLACJA PO PÓŁNOCY – w bufecie – proszę o wybór jednej propozycji
Kwaśnica
Żurek z białą kiełbasą
Barszcz czerwony z pasztecikiem
W CENIE MENU
Obsługa kelnerska ( 1 kelner / na 25 osób )
Obsługa na Sali , oraz w kuchni
Przygotowanie Sali , sprzątanie Sali ,oraz kuchni po skończonym przyjęciu ,dbałość o czystość toalet
Koordynator podczas całego przyjęcia weselnego
DODATKOWO PŁATNE – NA ŻYCZENIE PARY MŁODEJ
Domek wiejski – 15 kg ( mięsa ) – 1.400,00 zł
Domek wiejski – 21 kg ( mięsa ) – 1.900,00 zł
Koszty związane z dojazdem ( powyżej 50 km – 1000,00 zł )
Koszty logistyczne w przypadku organizacji wesela na Sali bez porcelany :5.000,00 zł do 120,00 osób , 7.000,00 zł – powyżej 120 osób
Pokrowiec na krzesło – ( 4,00 zł / 1 krzesło )
Pokrowiec de ‘lux – ( 7,00 zł / 1 krzesło )
230.00 zł – osoba dorosła / 170.00 zł – dziecko do lat 10 cena dotyczy przyjęcia weselnego od 80 osób
255.00 zł – osoba dorosła / 200.00 zł – dziecko do lat 10 cena dotyczy przyjęcia weselnego do 80 osób
Powitanie Państwa Młodych i ich gości chlebem i solą – na życzenie
Toast lampką wina musującego – dla osób dorosłych
Napój bezalkoholowy na toast – dla dzieci
PRZYSTAWKA – serwowana – proszę o wybór jednej propozycji
Gruszka owinięta w szynkę parmeńską podana na sałatce z dresingiem ziołowym.
Carpaccio z buraka z serem kozim i sałatką.
Pasztet w asyście sosu na bazie śliwki. podany z ciemnym chlebem.
Ruloniki z łososia wędzonego z twarożkiem i kawiorem , w asyście lekkiej sałatki z dresingiem cytrynowym
ZUPA – podawana w wazie
Rosół z makaronem – na życzenie klienta kluska wątrobiana
MIĘSA (2,5 kawałka/os – z 4 rodzajów ) – podawane na półmiskach, sos podawany w sosjerkach
Schab nadziewany śliwką
Rolada śląska wieprzowa w sosie własnym
Rolada ze schabu faszerowana dynią i jarmużem
Schab po góralsku ( z oscypkiem i boczkiem )
Pieczeń z szynki
Kotlet schabowy
Rolada schabowa z pieczarkami
Kotlet schabowy po szwajcarsku z serem
Kieszonka z kurczaka ze szpinakiem
Szaszłyk drobiowy owinięty boczkiem z papryką
Kurczak z grilla po hawajsku
Filet z kurczaka w migdałowej panierce
Rolada drobiowa z serem i szynką
Sakiewka drobiowa z brokułem i serem feta
Bitki wołowe duszone z grzybami
DODATKI SKROBIOWE ( 2 do wyboru ) – podawane w miskach
Kluski śląskie
Młode ziemniaki z koperkiem – w zależności od sezonu
Ziemniaki puree
Ziemniaki pieczone – dufinki
Ziemniaki pieczone – wedges
Ziemniaki pieczone – rozetki
Kasza pęczak z grzybami
SURÓWKI / SAŁATKI ( 3 do wyboru ) – podawane w miskach
Sałatka z kapusty czerwonej
Sałatka z kapusty białej
Sałatka z kapusty pekińskiej
Surówka z marchewki z pomarańczą
Mizeria ze śmietaną
Buraczki z chrzanem
Seler z rodzynką
Sałatka z rucoli
Kapusta zasmażana
Kapusta czerwona na ciepło z podgrzybkami
TORT – ( 1 do wyboru )
Tort śmietankowy
Trzy biszkopty przełożone kremem z bitej śmietany z dodatkiem owoców sezonowych, na które składają się truskawki, maliny, brzoskwinie, mango.
Torty tradycyjne:
Tort czekoladowy, orzechowy lub adwokatowy Trzy biszkopty z ciasta czekoladowego lub orzechowego, istnieje możliwość delikatnego nasączenia alkoholem, kremy do wyboru według własnego uznania: czekoladowy, orzechowy lub adwokatowy. W wersji czekoladowej istnieje możliwość dołożenia wiśni do kremu.
Tort andaluzja
Występuje w wersji z białej czekolady lub z ciemnej czekolady Dwa biszkopty przełożone ciasteczkiem migdałowym z musem z białej lub ciemnej belgijskiej czekolady, istnieje także możliwość dołożenia owoców, takich jak: malina, wiśnia, truskawka.
Tort mango- marakuja
Dwa biszkopty przełożone ciasteczkiem migdałowym z dodatkiem konfitury, z musem czekoladowym na bazie puree z mango- marakuji.
DESER – w bufecie
Tarty –mix
Fontanna czekoladowa + owoce + słodkości – gratis
NAPOJE
Kawa z ekspresu / kawa parzona / kawa rozpuszczalna – na bufecie ( bez limitu )
Herbata czarna / herbata owocowa – na bufecie ( bez limitu )
Woda niegazowana / Sok owocowy – w dzbankach na stole ( bez limitu )
Napoje gazowane -na bufecie – bez limitu
ZIMNA PŁYTA – podawana w stół – opcja pierwsza
Wędliny tradycyjne
Wędzone swojski wędliny
Sery żółte + pleśniowe
Terina z kaczki
Tymbaliki drobiowe
Tymbaliki wieprzowe
Roladki chrzanowe w galarecie
Śledź w oleju
Jajka w sosie tatarskim
2 sałatki – np. – jarzynowa , meksykańska , gyros , nicejska , cezar , z kaszą kus- kus , śledziowa , z łososiem , z polędwiczką , makaronowa z kurczakiem , grecka )
Pieczywo
ZIMNA PŁYTA – w bufecie
Wędzone swojskie wędliny
Sery żółte + pleśniowe
Terina z kaczki
Tymbaliki drobiowe
Roladki chrzanowe w galarecie
Pieczywo
8 szt. finger – foodów – np. mini tortilki , trufle drobiowe w otulinie ziół w sosie musztardowo – chrzanowym , ananas z pierzynką warzywną , łosoś w cieście francuskim , melon z serkiem pleśniowym i żurawiną , vol’a ‚ vent z dodatkiem pasty na bazie łososia , śliwka w boczku ,babeczka faszerowana pastą ,roladka z szynki z farszem pieczarkowym ,tramazino ,muszle makaronowe nadziewane farszem na bazie tuńczyka, zawijasy serowe z farszem, medaliony mięsne )
2 sałatki – np. – jarzynowa , meksykańska , gyros , nicejska , cezar , z kaszą kus- kus , śledziowa , z łososiem , z polędwiczką , makaronowa z kurczakiem , grecka )
KOLACJA PIERWSZA – serwowana – proszę o wybór jednej propozycji
Szynka wędzona , babraczka – porcjowana przez Szefa Kuchni
Kolacja serwowana ( mięso + dodatek skrobiowy + surówka / sałatka ) – menu ustalane indywidualnie
KOLACJA DRUGA – w bufecie – proszę o wybór jednej propozycji
Warzywne leczo
Gulasz z warzywami z dodatkiem curry
Gulasz wołowy po bawarsku
Strogonow wołowy
Bogracz wieprzowy
Możliwość zamiany dwóch kolacji – na opcję kolacji grillowanej
KOLACJA – GRILL – czas trwania max. 3 godziny
Karczek , kiełbasa, kaszanka , łosoś z grilla , golonka b/ k , udziec z grilla , oscypek
Ziemniaki z pieczone z masłem czosnkowym
BUFET SAŁATKOWY DO KOLACJI Z GRILLA
Sałata lodowa / pomidor / ogórek / papryka kolorowa / kukurydz / ogórki kiszone + ogórki konserwowe
Dodatki – chleb / musztarda / chrzan / ketchup ,sos czosnkowy , Sos miętowy ,sos grecki – tzatziki
KOLACJA PO PÓŁNOCY – w bufecie – proszę o wybór jednej propozycji
Kwaśnica
Żurek z białą kiełbasą
Barszcz czerwony z pasztecikiem
W CENIE MENU
Obsługa kelnerska ( 1 kelner / na 25 osób )
Obsługa na Sali , oraz w kuchni
Przygotowanie Sali , sprzątanie Sali ,oraz kuchni po skończonym przyjęciu ,dbałość o czystość toalet
Koordynator podczas całego przyjęcia weselnego
DODATKOWO PŁATNE – NA ŻYCZENIE PARY MŁODEJ
Domek wiejski – 15 kg ( mięsa ) – 1.400,00 zł
Domek wiejski – 21 kg ( mięsa ) – 1.900,00 zł
Koszty związane z dojazdem ( powyżej 50 km – 1000,00 zł )
Koszty logistyczne w przypadku organizacji wesela na Sali bez porcelany :5.000,00 zł do 120,00 osób , 7.000,00 zł – powyżej 120 osób
Pokrowiec na krzesło – ( 4,00 zł / 1 krzesło )
Pokrowiec de ‘lux – ( 7,00 zł / 1 krzesło )
230.00 zł – osoba dorosła / 170.00 zł – dziecko do lat 10 cena dotyczy przyjęcia weselnego od 80 osób
255.00 zł – osoba dorosła / 200.00 zł – dziecko do lat 10 cena dotyczy przyjęcia weselnego do 80 osób
Powitanie Państwa Młodych i ich gości chlebem i solą – na życzenie
Toast lampką wina musującego – dla osób dorosłych
Napój bezalkoholowy na toast – dla dzieci
PRZYSTAWKA – serwowana – proszę o wybór jednej propozycji
Gruszka owinięta w szynkę parmeńską podana na sałatce z dresingiem ziołowym.
Carpaccio z buraka z serem kozim i sałatką.
Pasztet w asyście sosu na bazie śliwki. podany z ciemnym chlebem.
Ruloniki z łososia wędzonego z twarożkiem i kawiorem , w asyście lekkiej sałatki z dresingiem cytrynowym
ZUPA – podawana w wazie
Rosół z makaronem – na życzenie klienta kluska wątrobiana
MIĘSA (2,5 kawałka/os – z 4 rodzajów ) – podawane na półmiskach, sos podawany w sosjerkach
Schab nadziewany śliwką
Rolada śląska wieprzowa w sosie własnym
Rolada ze schabu faszerowana dynią i jarmużem
Schab po góralsku ( z oscypkiem i boczkiem )
Pieczeń z szynki
Kotlet schabowy
Rolada schabowa z pieczarkami
Kotlet schabowy po szwajcarsku z serem
Kieszonka z kurczaka ze szpinakiem
Szaszłyk drobiowy owinięty boczkiem z papryką
Kurczak z grilla po hawajsku
Filet z kurczaka w migdałowej panierce
Rolada drobiowa z serem i szynką
Sakiewka drobiowa z brokułem i serem feta
Bitki wołowe duszone z grzybami
DODATKI SKROBIOWE ( 2 do wyboru ) – podawane w miskach
Kluski śląskie
Młode ziemniaki z koperkiem – w zależności od sezonu
Ziemniaki puree
Ziemniaki pieczone – dufinki
Ziemniaki pieczone – wedges
Ziemniaki pieczone – rozetki
Kasza pęczak z grzybami
SURÓWKI / SAŁATKI ( 3 do wyboru ) – podawane w miskach
Sałatka z kapusty czerwonej
Sałatka z kapusty białej
Sałatka z kapusty pekińskiej
Surówka z marchewki z pomarańczą
Mizeria ze śmietaną
Buraczki z chrzanem
Seler z rodzynką
Sałatka z rucoli
Kapusta zasmażana
Kapusta czerwona na ciepło z podgrzybkami
TORT – ( 1 do wyboru )
Tort śmietankowy
Trzy biszkopty przełożone kremem z bitej śmietany z dodatkiem owoców sezonowych, na które składają się truskawki, maliny, brzoskwinie, mango.
Torty tradycyjne:
Tort czekoladowy, orzechowy lub adwokatowy Trzy biszkopty z ciasta czekoladowego lub orzechowego, istnieje możliwość delikatnego nasączenia alkoholem, kremy do wyboru według własnego uznania: czekoladowy, orzechowy lub adwokatowy. W wersji czekoladowej istnieje możliwość dołożenia wiśni do kremu.
Tort andaluzja
Występuje w wersji z białej czekolady lub z ciemnej czekolady Dwa biszkopty przełożone ciasteczkiem migdałowym z musem z białej lub ciemnej belgijskiej czekolady, istnieje także możliwość dołożenia owoców, takich jak: malina, wiśnia, truskawka.
Tort mango- marakuja
Dwa biszkopty przełożone ciasteczkiem migdałowym z dodatkiem konfitury, z musem czekoladowym na bazie puree z mango- marakuji.
DESER – w bufecie
Tarty –mix
Fontanna czekoladowa + owoce + słodkości – gratis
NAPOJE
Kawa z ekspresu / kawa parzona / kawa rozpuszczalna – na bufecie ( bez limitu )
Herbata czarna / herbata owocowa – na bufecie ( bez limitu )
Woda niegazowana / Sok owocowy – w dzbankach na stole ( bez limitu )
Napoje gazowane -na bufecie – bez limitu
ZIMNA PŁYTA – podawana w stół – opcja pierwsza
Wędliny tradycyjne
Wędzone swojski wędliny
Sery żółte + pleśniowe
Terina z kaczki
Tymbaliki drobiowe
Tymbaliki wieprzowe
Roladki chrzanowe w galarecie
Śledź w oleju
Jajka w sosie tatarskim
2 sałatki – np. – jarzynowa , meksykańska , gyros , nicejska , cezar , z kaszą kus- kus , śledziowa , z łososiem , z polędwiczką , makaronowa z kurczakiem , grecka )
Pieczywo
ZIMNA PŁYTA – w bufecie
Wędzone swojskie wędliny
Sery żółte + pleśniowe
Terina z kaczki
Tymbaliki drobiowe
Roladki chrzanowe w galarecie
Pieczywo
8 szt. finger – foodów – np. mini tortilki , trufle drobiowe w otulinie ziół w sosie musztardowo – chrzanowym , ananas z pierzynką warzywną , łosoś w cieście francuskim , melon z serkiem pleśniowym i żurawiną , vol’a ‚ vent z dodatkiem pasty na bazie łososia , śliwka w boczku ,babeczka faszerowana pastą ,roladka z szynki z farszem pieczarkowym ,tramazino ,muszle makaronowe nadziewane farszem na bazie tuńczyka, zawijasy serowe z farszem, medaliony mięsne )
2 sałatki – np. – jarzynowa , meksykańska , gyros , nicejska , cezar , z kaszą kus- kus , śledziowa , z łososiem , z polędwiczką , makaronowa z kurczakiem , grecka )
KOLACJA PIERWSZA – serwowana – proszę o wybór jednej propozycji
Szynka wędzona , babraczka – porcjowana przez Szefa Kuchni
Kolacja serwowana ( mięso + dodatek skrobiowy + surówka / sałatka ) – menu ustalane indywidualnie
KOLACJA DRUGA – w bufecie – proszę o wybór jednej propozycji
Warzywne leczo
Gulasz z warzywami z dodatkiem curry
Gulasz wołowy po bawarsku
Strogonow wołowy
Bogracz wieprzowy
Możliwość zamiany dwóch kolacji – na opcję kolacji grillowanej
KOLACJA – GRILL – czas trwania max. 3 godziny
Karczek , kiełbasa, kaszanka , łosoś z grilla , golonka b/ k , udziec z grilla , oscypek
Ziemniaki z pieczone z masłem czosnkowym
BUFET SAŁATKOWY DO KOLACJI Z GRILLA
Sałata lodowa / pomidor / ogórek / papryka kolorowa / kukurydz / ogórki kiszone + ogórki konserwowe
Dodatki – chleb / musztarda / chrzan / ketchup ,sos czosnkowy , Sos miętowy ,sos grecki – tzatziki
KOLACJA PO PÓŁNOCY – w bufecie – proszę o wybór jednej propozycji
Kwaśnica
Żurek z białą kiełbasą
Barszcz czerwony z pasztecikiem
W CENIE MENU
Obsługa kelnerska ( 1 kelner / na 25 osób )
Obsługa na Sali , oraz w kuchni
Przygotowanie Sali , sprzątanie Sali ,oraz kuchni po skończonym przyjęciu ,dbałość o czystość toalet
Koordynator podczas całego przyjęcia weselnego
DODATKOWO PŁATNE – NA ŻYCZENIE PARY MŁODEJ
Domek wiejski – 15 kg ( mięsa ) – 1.400,00 zł
Domek wiejski – 21 kg ( mięsa ) – 1.900,00 zł
Koszty związane z dojazdem ( powyżej 50 km – 1000,00 zł )
Koszty logistyczne w przypadku organizacji wesela na Sali bez porcelany :5.000,00 zł do 120,00 osób , 7.000,00 zł – powyżej 120 osób
Pokrowiec na krzesło – ( 4,00 zł / 1 krzesło )
Pokrowiec de ‘lux – ( 7,00 zł / 1 krzesło )
230.00 zł – osoba dorosła / 170.00 zł – dziecko do lat 10 cena dotyczy przyjęcia weselnego od 80 osób
255.00 zł – osoba dorosła / 200.00 zł – dziecko do lat 10 cena dotyczy przyjęcia weselnego do 80 osób
Co o nás píšou?
Z całego serca polecamy z mężem Catering Żarełko. Profesjonalne i indywidualne podejście, dbałość o każdy szczegół, pyszne jedzenie, wspaniała obsługa, najkochańsza Pani Magda. ❤️
Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszej współpracy i dziękujemy, że byslicie z nami w tym wyjątkowym dniu. Życzymy Wam wszystkiego najlepszego i wytrwałości w tym trudnym czasie, abyście mogli dalej robić to co robicie! 💪
Nie było okazji napisać opinii wcześniej, więc cofnijmy się do 11.05.2019 🙂
Bardzo dziękujemy za profesjonalną obsługę naszego wesela w Brennej 🙂
Pyszne jedzenie, fantastyczna współpraca!
Z Wami nie ma rzeczy niemożliwych 🙂
Dziękujemy za dopracowanie każdego szczegółu, za każdą sugestię i wspieranie mnie jako panny młodej w ogromnym stresie 🙂
Dziękujemy Pani Magdzie, która koordynowała wszystko od początku i Natalii, która była z nami w ten szczególny dzień i wszystkiego pilnowała.
Dziękujemy, polecamy!
Jedzenie przepyszne, wszystko pięknie podane. Goście weselni bardzo zadowoleni, zachwalali jedzenie. Jako Panna młoda bardzo polecam. Obsługa weselna była bardzo dobra, nie trzeba było martwić się niczym. 👍👍
Zdecydowaliśmy na usługi Cateringu Żarełko na nasze przyjęcie weselne - nie mogliśmy lepiej wybrać! Pyszne jedzenie! Goście byli zachwyceni, co potrwa to lepsza. Nie tylko pysznie, ale i pięknie przyrządzone ze starannością o najmniejszy szczegół. Obsługa zadbała o wszystko, nie tylko smacznie, pięknie, ale i czysto (dbałość o porządek na najwyższym poziomie). Pani Magdalena profesjonalnie przeprowadziła nas przez wszystkie formalności, a Pani Natalia sprawiła, że nie musieliśmy się niczym martwić podczas naszego dnia. Z niczym nie było problemu, każda nasza prośba była natychmiast spełniana. Każdy z gości dopytywał o namiary na Żarełko. Z pewnością zagoszczą u nas na nie jednej imprezie. Dziękujemy i gorąco polecamy. 😊
Dajemy Wam 100⭐! Pełen profesjonalizm jak zawsze. 😊 Jedzenie niebo w gębie. 😍 Wszyscy goście mówili nam, że dawno tak dobrze nie zjedli. 😍 Dziękujemy wszystkim, którzy włożyli moc pracy, żeby ten dzień był tak pyszny. 😁
Chcieliśmy również podziękować kelnerom, którzy byli na każde nasze zawołanie, Pani Menager, która zapięła wszystko na ostatni guzik oraz Szefowi, który wszystkiego pilnował. 😁 Wesele w Waszym gronie to dla nas przyjemność. Polecamy każdemu, kto planuje swój wyjątkowy dzień. ❤ Na pewno do Was wrócimy 🙂
Pyszne jedzenie! 😁
Obsługa naszego wesela profesjonalna! 💪
Dziękujemy bardzo!
Zdecydowanie polecam wszystkim catering! 😁❤️❤️
Zdecydowanie najsmaczniejsze jedzenie i najmilsza obsługa ☺
Pani Magda zdecydowanie wie, jak trafić w gusta klientów ☺
Polecamy!!
Bardzo dziękuję za przepyszne korytko😀
Wszystko smaczne i świeże, a kapusta - niebo w gębie ❤
Po raz kolejny przekonałam się, że korzystanie z Waszej oferty to jedyny słuszny wybór!
Serdecznie polecam!
Catering na najwyższym poziomie 😎!
Polecam wszystkim! Drugiej takiej firmy nie znajdziecie.
Pełen profesjonalizm, mili i pomocni pracownicy! Jedzenie pyszne 😃
Po weselu wszyscy zachywceni cateringiem! 😋😋
Catering Žradélko
Úspora drahocenného času – zařízení doručíme a vyzvedneme.
Úspora peněz – nemusíte si kupovat vybavení na své vlastní náklady.
Garance spokojenosti – zapůjčené vybavení lze flexibilně přizpůsobit charakteru akce.
FAQ
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Formulář kontakt
Catering okolicznościowy
- Bażanowice
- Bielsko-Biała
- Brenna
- Bąków
- Brzezówka
- Bronów
- Chybie
- Cieszyn
- Cisownica
- Czechowice-Dziedzice
- Drogomyśl
- Dzięgielów
- Dębowiec
- Godziszów
- Goleszów
- Grodziec
- Górki Małe
- Górki Wielkie
- Gumna
- Harbutowice
- Hażlach
- Istebna
- Jasienica
- Jastrzębie – Zdrój
- Jarząbkowice
- Jaworze
- Jaworzynka
- Kaczyce
- Kiczyce
- Kisielów
- Koniaków
- Kowale
- Kończyce Małe
- Kończyce Wielkie
- Krzanowice
- Kostkowice
- Kostkowice Dolne
- Kostkowice Górne
- Kozaków
- Kozy
- Landek
- Leszna Górna
- Logotka
- Łazy
- Łączka
- Marklowice – Cieszyn
- Marklowice Górne
- Mszana
- Międzyświeć
- Mnich
- Ochaby Małe
- Ochaby Wielkie
- Ogrodzona
- Pawłowice
- Pielgrzymowice
- Pierściec
- Pogórze
- Pruchna
- Puńców
- Radlin
- Rudnik
- Rybnik
- Rydułtowy
- Simoradz
- Skoczów
- Strumień
- Szczyrk
- Ustroń
- Ustroń-Polana
- Wilamowice
- Wisła
- Wilkowice
- Wiślica
- Wodzisław Śląski
- Zabłocie
- Zabrze
- Zarzecze
- Zamarski
- Zamarski Dolne
- Zamarski Górne
- Zbytków
- Zebrzydowice
- Zebrzydowice Górne
- Żory
- Albrechtice
- Bartošovice
- Bělá
- Bílovec
- Bohumín
- Bolatice
- Branka u Opavy
- Bravantice
- Březová
- Brušperk
- Bystřice
- Čavisov
- Čeladná
- Český Těšín
- Darkovice
- Dobrá
- Dolní Benešov
- Dolní Domaslavice
- Dolní Lutyně
- Frýdek-Místek
- Frýdlant nad Ostravicí
- Frenštát pod Radhoštěm
- Havířov
- Háj ve Slezsku
- Hlučín
- Horní Bludovice
- Horní Domaslavice
- Horní Suchá
- Hrádek
- Hukvaldy
- Jablunkov
- Jistebník
- Karviná
- Kopřivnice
- Kozlovice
- Kravaře
- Lhotka
- Ludgeřovice
- Lubojaty
- Malenovice
- Markvartovice
- Metylovice
- Mikulovice
- Nový Jičín
- Oldřichovice
- Opava
- Orlová
- Ostrava
- Ostravice
- Paskov
- Petřvald
- Petřvaldík
- Písečná
- Píšť
- Pržno
- Příbor
- Pustá Polom
- Raškovice
- Rychvald
- Řepiště
- Ropice
- Skalice
- Soběšovice
- Staříč
- Starý Jičín
- Studénka
- Stonava
- Šenov
- Štramberk
- Třanovice
- Těrlicko
- Třinec
- Vendryně
- Velká Polom
- Vítkov
- Vratimov
- Vřesina
- Závada
- Žabeň