Wypożyczalnia sprzętu i zastawy kuchennej

Wszystko, czego potrzebujesz, by wydać przyjęcie

Co Ci oferujemy?

Poznaj szczegóły oferty

Planujesz zorganizować przyjęcie w wynajętym lokalu lub domowym zaciszu? Nie masz zastawy, która pozwoli ugościć licznie przybyłych?

Skorzystaj z możliwości wypożyczenia stołów, krzeseł, sprzętu gastronomicznego, zastawy stołowej i zorganizuj udane przyjęcie niezależnie od liczebności przybyłych gości.

W wypożyczalni znajdziesz nie tylko sprzęt gastronomiczny, ale również wyposażenie, które pozwoli Ci zorganizować przyjęcie plenerowe czy oryginalną i profesjonalną imprezę firmową.

Stoły – prostokątne, okrągłe, koktajlowe

Bielizna stołowa – obrusy, pokrowce na krzesła

Krzesła – wygodne i eleganckie

Sprzęt gastronomiczny – bemary, wózki, garnki

Zastawa stołowa – sztućce, naczynia, szkło

Sprzęt plenerowy – grille, ławo-stoły

Catering Żarełko

Dlaczego my?

Dostarczamy sprzęt na mniejsze i największe pod względem liczebności imprezy.

Odciążamy Cię w przygotowaniu zaplecza organizacyjno-logistycznego przyjęcia.

 

Jesteśmy jedną z nielicznych wypożyczalni sprzętu w naszej okolicy.

Oferujemy dostarczenie sprzętu pod wskazany adres jak i jego odbiór.

Co Ci oferujemy?

Poznaj szczegóły oferty

Powitanie Państwa Młodych i ich gości chlebem i solą – na życzenie

Toast lampką wina musującego – dla osób dorosłych

Napój bezalkoholowy na toast – dla dzieci

PRZYSTAWKA – serwowana – proszę o wybór jednej propozycji

Gruszka owinięta w szynkę parmeńską podana na sałatce z dresingiem ziołowym.

Carpaccio z buraka z serem kozim i sałatką.

Pasztet w asyście sosu na bazie śliwki. podany z ciemnym chlebem.

Ruloniki z łososia wędzonego z twarożkiem i kawiorem , w asyście lekkiej sałatki z dresingiem cytrynowym

ZUPA – podawana w wazie

Rosół z makaronem – na życzenie klienta kluska wątrobiana

MIĘSA (2,5 kawałka/os – z 4 rodzajów ) – podawane na półmiskach, sos podawany w sosjerkach

Schab nadziewany śliwką

Rolada śląska wieprzowa w sosie własnym

Rolada ze schabu faszerowana dynią i jarmużem

Schab po góralsku ( z oscypkiem i boczkiem )

Pieczeń z szynki

Kotlet schabowy

Rolada schabowa z pieczarkami

Kotlet schabowy po szwajcarsku z serem

Kieszonka z kurczaka ze szpinakiem

Szaszłyk drobiowy owinięty boczkiem z papryką

Kurczak z grilla po hawajsku

Filet z kurczaka w migdałowej panierce

Rolada drobiowa z serem i szynką

Sakiewka drobiowa z brokułem i serem feta

Bitki wołowe duszone z grzybami

DODATKI SKROBIOWE ( 2 do wyboru ) – podawane w miskach
Kluski śląskie

Młode ziemniaki z koperkiem – w zależności od sezonu

Ziemniaki puree

Ziemniaki pieczone – dufinki

Ziemniaki pieczone – wedges

Ziemniaki pieczone – rozetki

Kasza pęczak z grzybami

SURÓWKI / SAŁATKI ( 3 do wyboru ) – podawane w miskach
Sałatka z kapusty czerwonej

Sałatka z kapusty białej

Sałatka z kapusty pekińskiej

Surówka z marchewki z pomarańczą

Mizeria ze śmietaną

Buraczki z chrzanem

Seler z rodzynką

Sałatka z rucoli

Kapusta zasmażana

Kapusta czerwona na ciepło z podgrzybkami

TORT – ( 1 do wyboru )
Tort śmietankowy

Trzy biszkopty przełożone kremem z bitej śmietany z dodatkiem owoców sezonowych, na które składają się truskawki, maliny, brzoskwinie, mango.

Torty tradycyjne:
Tort czekoladowy, orzechowy lub adwokatowy Trzy biszkopty z ciasta czekoladowego lub orzechowego, istnieje możliwość delikatnego nasączenia alkoholem, kremy do wyboru według własnego uznania: czekoladowy, orzechowy lub adwokatowy. W wersji czekoladowej istnieje możliwość dołożenia wiśni do kremu.

Tort andaluzja
Występuje w wersji z białej czekolady lub z ciemnej czekolady Dwa biszkopty przełożone ciasteczkiem migdałowym z musem z białej lub ciemnej belgijskiej czekolady, istnieje także możliwość dołożenia owoców, takich jak: malina, wiśnia, truskawka.
Tort mango- marakuja
Dwa biszkopty przełożone ciasteczkiem migdałowym z dodatkiem konfitury, z musem czekoladowym na bazie puree z mango- marakuji.

DESER – w bufecie
Tarty –mix
Fontanna czekoladowa + owoce + słodkości – gratis

NAPOJE
Kawa z ekspresu / kawa parzona / kawa rozpuszczalna – na bufecie ( bez limitu )
Herbata czarna / herbata owocowa – na bufecie ( bez limitu )
Woda niegazowana / Sok owocowy – w dzbankach na stole ( bez limitu )
Napoje gazowane -na bufecie – bez limitu

ZIMNA PŁYTA – podawana w stół – opcja pierwsza
Wędliny tradycyjne
Wędzone swojski wędliny
Sery żółte + pleśniowe
Terina z kaczki
Tymbaliki drobiowe
Tymbaliki wieprzowe
Roladki chrzanowe w galarecie
Śledź w oleju
Jajka w sosie tatarskim
2 sałatki – np. – jarzynowa , meksykańska , gyros , nicejska , cezar , z kaszą kus- kus , śledziowa , z łososiem , z polędwiczką , makaronowa z kurczakiem , grecka )
Pieczywo
ZIMNA PŁYTA – w bufecie
Wędzone swojskie wędliny
Sery żółte + pleśniowe
Terina z kaczki
Tymbaliki drobiowe
Roladki chrzanowe w galarecie
Pieczywo
8 szt. finger – foodów – np. mini tortilki , trufle drobiowe w otulinie ziół w sosie musztardowo – chrzanowym , ananas z pierzynką warzywną , łosoś w cieście francuskim , melon z serkiem pleśniowym i żurawiną , vol’a ’ vent z dodatkiem pasty na bazie łososia , śliwka w boczku ,babeczka faszerowana pastą ,roladka z szynki z farszem pieczarkowym ,tramazino ,muszle makaronowe nadziewane farszem na bazie tuńczyka, zawijasy serowe z farszem, medaliony mięsne )
2 sałatki – np. – jarzynowa , meksykańska , gyros , nicejska , cezar , z kaszą kus- kus , śledziowa , z łososiem , z polędwiczką , makaronowa z kurczakiem , grecka )

KOLACJA PIERWSZA – serwowana – proszę o wybór jednej propozycji
Szynka wędzona , babraczka – porcjowana przez Szefa Kuchni
Kolacja serwowana ( mięso + dodatek skrobiowy + surówka / sałatka ) – menu ustalane indywidualnie

KOLACJA DRUGA – w bufecie – proszę o wybór jednej propozycji
Warzywne leczo
Gulasz z warzywami z dodatkiem curry
Gulasz wołowy po bawarsku
Strogonow wołowy
Bogracz wieprzowy

Możliwość zamiany dwóch kolacji – na opcję kolacji grillowanej

KOLACJA – GRILL – czas trwania max. 3 godziny
Karczek , kiełbasa, kaszanka , łosoś z grilla , golonka b/ k , udziec z grilla , oscypek
Ziemniaki z pieczone z masłem czosnkowym

BUFET SAŁATKOWY DO KOLACJI Z GRILLA
Sałata lodowa / pomidor / ogórek / papryka kolorowa / kukurydz / ogórki kiszone + ogórki konserwowe
Dodatki – chleb / musztarda / chrzan / ketchup ,sos czosnkowy , Sos miętowy ,sos grecki – tzatziki

KOLACJA PO PÓŁNOCY – w bufecie – proszę o wybór jednej propozycji
Kwaśnica
Żurek z białą kiełbasą
Barszcz czerwony z pasztecikiem

W CENIE MENU
Obsługa kelnerska ( 1 kelner / na 25 osób )
Obsługa na Sali , oraz w kuchni
Przygotowanie Sali , sprzątanie Sali ,oraz kuchni po skończonym przyjęciu ,dbałość o czystość toalet
Koordynator podczas całego przyjęcia weselnego

DODATKOWO PŁATNE – NA ŻYCZENIE PARY MŁODEJ
Domek wiejski – 15 kg ( mięsa ) – 1.400,00 zł
Domek wiejski – 21 kg ( mięsa ) – 1.900,00 zł
Koszty związane z dojazdem ( powyżej 50 km – 1000,00 zł )
Koszty logistyczne w przypadku organizacji wesela na Sali bez porcelany :5.000,00 zł do 120,00 osób , 7.000,00 zł – powyżej 120 osób
Pokrowiec na krzesło – ( 4,00 zł / 1 krzesło )
Pokrowiec de ‘lux – ( 7,00 zł / 1 krzesło )

230.00 zł – osoba dorosła / 170.00 zł – dziecko do lat 10 cena dotyczy przyjęcia weselnego od 80 osób
255.00 zł – osoba dorosła / 200.00 zł – dziecko do lat 10 cena dotyczy przyjęcia weselnego do 80 osób

Powitanie Państwa Młodych i ich gości chlebem i solą – na życzenie

Toast lampką wina musującego – dla osób dorosłych

Napój bezalkoholowy na toast – dla dzieci

PRZYSTAWKA – serwowana – proszę o wybór jednej propozycji

Gruszka owinięta w szynkę parmeńską podana na sałatce z dresingiem ziołowym.

Carpaccio z buraka z serem kozim i sałatką.

Pasztet w asyście sosu na bazie śliwki. podany z ciemnym chlebem.

Ruloniki z łososia wędzonego z twarożkiem i kawiorem , w asyście lekkiej sałatki z dresingiem cytrynowym

ZUPA – podawana w wazie

Rosół z makaronem – na życzenie klienta kluska wątrobiana

MIĘSA (2,5 kawałka/os – z 4 rodzajów ) – podawane na półmiskach, sos podawany w sosjerkach

Schab nadziewany śliwką

Rolada śląska wieprzowa w sosie własnym

Rolada ze schabu faszerowana dynią i jarmużem

Schab po góralsku ( z oscypkiem i boczkiem )

Pieczeń z szynki

Kotlet schabowy

Rolada schabowa z pieczarkami

Kotlet schabowy po szwajcarsku z serem

Kieszonka z kurczaka ze szpinakiem

Szaszłyk drobiowy owinięty boczkiem z papryką

Kurczak z grilla po hawajsku

Filet z kurczaka w migdałowej panierce

Rolada drobiowa z serem i szynką

Sakiewka drobiowa z brokułem i serem feta

Bitki wołowe duszone z grzybami

DODATKI SKROBIOWE ( 2 do wyboru ) – podawane w miskach
Kluski śląskie

Młode ziemniaki z koperkiem – w zależności od sezonu

Ziemniaki puree

Ziemniaki pieczone – dufinki

Ziemniaki pieczone – wedges

Ziemniaki pieczone – rozetki

Kasza pęczak z grzybami

SURÓWKI / SAŁATKI ( 3 do wyboru ) – podawane w miskach
Sałatka z kapusty czerwonej

Sałatka z kapusty białej

Sałatka z kapusty pekińskiej

Surówka z marchewki z pomarańczą

Mizeria ze śmietaną

Buraczki z chrzanem

Seler z rodzynką

Sałatka z rucoli

Kapusta zasmażana

Kapusta czerwona na ciepło z podgrzybkami

TORT – ( 1 do wyboru )
Tort śmietankowy

Trzy biszkopty przełożone kremem z bitej śmietany z dodatkiem owoców sezonowych, na które składają się truskawki, maliny, brzoskwinie, mango.

Torty tradycyjne:
Tort czekoladowy, orzechowy lub adwokatowy Trzy biszkopty z ciasta czekoladowego lub orzechowego, istnieje możliwość delikatnego nasączenia alkoholem, kremy do wyboru według własnego uznania: czekoladowy, orzechowy lub adwokatowy. W wersji czekoladowej istnieje możliwość dołożenia wiśni do kremu.

Tort andaluzja
Występuje w wersji z białej czekolady lub z ciemnej czekolady Dwa biszkopty przełożone ciasteczkiem migdałowym z musem z białej lub ciemnej belgijskiej czekolady, istnieje także możliwość dołożenia owoców, takich jak: malina, wiśnia, truskawka.
Tort mango- marakuja
Dwa biszkopty przełożone ciasteczkiem migdałowym z dodatkiem konfitury, z musem czekoladowym na bazie puree z mango- marakuji.

DESER – w bufecie
Tarty –mix
Fontanna czekoladowa + owoce + słodkości – gratis

NAPOJE
Kawa z ekspresu / kawa parzona / kawa rozpuszczalna – na bufecie ( bez limitu )
Herbata czarna / herbata owocowa – na bufecie ( bez limitu )
Woda niegazowana / Sok owocowy – w dzbankach na stole ( bez limitu )
Napoje gazowane -na bufecie – bez limitu

ZIMNA PŁYTA – podawana w stół – opcja pierwsza
Wędliny tradycyjne
Wędzone swojski wędliny
Sery żółte + pleśniowe
Terina z kaczki
Tymbaliki drobiowe
Tymbaliki wieprzowe
Roladki chrzanowe w galarecie
Śledź w oleju
Jajka w sosie tatarskim
2 sałatki – np. – jarzynowa , meksykańska , gyros , nicejska , cezar , z kaszą kus- kus , śledziowa , z łososiem , z polędwiczką , makaronowa z kurczakiem , grecka )
Pieczywo
ZIMNA PŁYTA – w bufecie
Wędzone swojskie wędliny
Sery żółte + pleśniowe
Terina z kaczki
Tymbaliki drobiowe
Roladki chrzanowe w galarecie
Pieczywo
8 szt. finger – foodów – np. mini tortilki , trufle drobiowe w otulinie ziół w sosie musztardowo – chrzanowym , ananas z pierzynką warzywną , łosoś w cieście francuskim , melon z serkiem pleśniowym i żurawiną , vol’a ’ vent z dodatkiem pasty na bazie łososia , śliwka w boczku ,babeczka faszerowana pastą ,roladka z szynki z farszem pieczarkowym ,tramazino ,muszle makaronowe nadziewane farszem na bazie tuńczyka, zawijasy serowe z farszem, medaliony mięsne )
2 sałatki – np. – jarzynowa , meksykańska , gyros , nicejska , cezar , z kaszą kus- kus , śledziowa , z łososiem , z polędwiczką , makaronowa z kurczakiem , grecka )

KOLACJA PIERWSZA – serwowana – proszę o wybór jednej propozycji
Szynka wędzona , babraczka – porcjowana przez Szefa Kuchni
Kolacja serwowana ( mięso + dodatek skrobiowy + surówka / sałatka ) – menu ustalane indywidualnie

KOLACJA DRUGA – w bufecie – proszę o wybór jednej propozycji
Warzywne leczo
Gulasz z warzywami z dodatkiem curry
Gulasz wołowy po bawarsku
Strogonow wołowy
Bogracz wieprzowy

Możliwość zamiany dwóch kolacji – na opcję kolacji grillowanej

KOLACJA – GRILL – czas trwania max. 3 godziny
Karczek , kiełbasa, kaszanka , łosoś z grilla , golonka b/ k , udziec z grilla , oscypek
Ziemniaki z pieczone z masłem czosnkowym

BUFET SAŁATKOWY DO KOLACJI Z GRILLA
Sałata lodowa / pomidor / ogórek / papryka kolorowa / kukurydz / ogórki kiszone + ogórki konserwowe
Dodatki – chleb / musztarda / chrzan / ketchup ,sos czosnkowy , Sos miętowy ,sos grecki – tzatziki

KOLACJA PO PÓŁNOCY – w bufecie – proszę o wybór jednej propozycji
Kwaśnica
Żurek z białą kiełbasą
Barszcz czerwony z pasztecikiem

W CENIE MENU
Obsługa kelnerska ( 1 kelner / na 25 osób )
Obsługa na Sali , oraz w kuchni
Przygotowanie Sali , sprzątanie Sali ,oraz kuchni po skończonym przyjęciu ,dbałość o czystość toalet
Koordynator podczas całego przyjęcia weselnego

DODATKOWO PŁATNE – NA ŻYCZENIE PARY MŁODEJ
Domek wiejski – 15 kg ( mięsa ) – 1.400,00 zł
Domek wiejski – 21 kg ( mięsa ) – 1.900,00 zł
Koszty związane z dojazdem ( powyżej 50 km – 1000,00 zł )
Koszty logistyczne w przypadku organizacji wesela na Sali bez porcelany :5.000,00 zł do 120,00 osób , 7.000,00 zł – powyżej 120 osób
Pokrowiec na krzesło – ( 4,00 zł / 1 krzesło )
Pokrowiec de ‘lux – ( 7,00 zł / 1 krzesło )

230.00 zł – osoba dorosła / 170.00 zł – dziecko do lat 10 cena dotyczy przyjęcia weselnego od 80 osób
255.00 zł – osoba dorosła / 200.00 zł – dziecko do lat 10 cena dotyczy przyjęcia weselnego do 80 osób

Powitanie Państwa Młodych i ich gości chlebem i solą – na życzenie

Toast lampką wina musującego – dla osób dorosłych

Napój bezalkoholowy na toast – dla dzieci

PRZYSTAWKA – serwowana – proszę o wybór jednej propozycji

Gruszka owinięta w szynkę parmeńską podana na sałatce z dresingiem ziołowym.

Carpaccio z buraka z serem kozim i sałatką.

Pasztet w asyście sosu na bazie śliwki. podany z ciemnym chlebem.

Ruloniki z łososia wędzonego z twarożkiem i kawiorem , w asyście lekkiej sałatki z dresingiem cytrynowym

ZUPA – podawana w wazie

Rosół z makaronem – na życzenie klienta kluska wątrobiana

MIĘSA (2,5 kawałka/os – z 4 rodzajów ) – podawane na półmiskach, sos podawany w sosjerkach

Schab nadziewany śliwką

Rolada śląska wieprzowa w sosie własnym

Rolada ze schabu faszerowana dynią i jarmużem

Schab po góralsku ( z oscypkiem i boczkiem )

Pieczeń z szynki

Kotlet schabowy

Rolada schabowa z pieczarkami

Kotlet schabowy po szwajcarsku z serem

Kieszonka z kurczaka ze szpinakiem

Szaszłyk drobiowy owinięty boczkiem z papryką

Kurczak z grilla po hawajsku

Filet z kurczaka w migdałowej panierce

Rolada drobiowa z serem i szynką

Sakiewka drobiowa z brokułem i serem feta

Bitki wołowe duszone z grzybami

DODATKI SKROBIOWE ( 2 do wyboru ) – podawane w miskach
Kluski śląskie

Młode ziemniaki z koperkiem – w zależności od sezonu

Ziemniaki puree

Ziemniaki pieczone – dufinki

Ziemniaki pieczone – wedges

Ziemniaki pieczone – rozetki

Kasza pęczak z grzybami

SURÓWKI / SAŁATKI ( 3 do wyboru ) – podawane w miskach
Sałatka z kapusty czerwonej

Sałatka z kapusty białej

Sałatka z kapusty pekińskiej

Surówka z marchewki z pomarańczą

Mizeria ze śmietaną

Buraczki z chrzanem

Seler z rodzynką

Sałatka z rucoli

Kapusta zasmażana

Kapusta czerwona na ciepło z podgrzybkami

TORT – ( 1 do wyboru )
Tort śmietankowy

Trzy biszkopty przełożone kremem z bitej śmietany z dodatkiem owoców sezonowych, na które składają się truskawki, maliny, brzoskwinie, mango.

Torty tradycyjne:
Tort czekoladowy, orzechowy lub adwokatowy Trzy biszkopty z ciasta czekoladowego lub orzechowego, istnieje możliwość delikatnego nasączenia alkoholem, kremy do wyboru według własnego uznania: czekoladowy, orzechowy lub adwokatowy. W wersji czekoladowej istnieje możliwość dołożenia wiśni do kremu.

Tort andaluzja
Występuje w wersji z białej czekolady lub z ciemnej czekolady Dwa biszkopty przełożone ciasteczkiem migdałowym z musem z białej lub ciemnej belgijskiej czekolady, istnieje także możliwość dołożenia owoców, takich jak: malina, wiśnia, truskawka.
Tort mango- marakuja
Dwa biszkopty przełożone ciasteczkiem migdałowym z dodatkiem konfitury, z musem czekoladowym na bazie puree z mango- marakuji.

DESER – w bufecie
Tarty –mix
Fontanna czekoladowa + owoce + słodkości – gratis

NAPOJE
Kawa z ekspresu / kawa parzona / kawa rozpuszczalna – na bufecie ( bez limitu )
Herbata czarna / herbata owocowa – na bufecie ( bez limitu )
Woda niegazowana / Sok owocowy – w dzbankach na stole ( bez limitu )
Napoje gazowane -na bufecie – bez limitu

ZIMNA PŁYTA – podawana w stół – opcja pierwsza
Wędliny tradycyjne
Wędzone swojski wędliny
Sery żółte + pleśniowe
Terina z kaczki
Tymbaliki drobiowe
Tymbaliki wieprzowe
Roladki chrzanowe w galarecie
Śledź w oleju
Jajka w sosie tatarskim
2 sałatki – np. – jarzynowa , meksykańska , gyros , nicejska , cezar , z kaszą kus- kus , śledziowa , z łososiem , z polędwiczką , makaronowa z kurczakiem , grecka )
Pieczywo
ZIMNA PŁYTA – w bufecie
Wędzone swojskie wędliny
Sery żółte + pleśniowe
Terina z kaczki
Tymbaliki drobiowe
Roladki chrzanowe w galarecie
Pieczywo
8 szt. finger – foodów – np. mini tortilki , trufle drobiowe w otulinie ziół w sosie musztardowo – chrzanowym , ananas z pierzynką warzywną , łosoś w cieście francuskim , melon z serkiem pleśniowym i żurawiną , vol’a ’ vent z dodatkiem pasty na bazie łososia , śliwka w boczku ,babeczka faszerowana pastą ,roladka z szynki z farszem pieczarkowym ,tramazino ,muszle makaronowe nadziewane farszem na bazie tuńczyka, zawijasy serowe z farszem, medaliony mięsne )
2 sałatki – np. – jarzynowa , meksykańska , gyros , nicejska , cezar , z kaszą kus- kus , śledziowa , z łososiem , z polędwiczką , makaronowa z kurczakiem , grecka )

KOLACJA PIERWSZA – serwowana – proszę o wybór jednej propozycji
Szynka wędzona , babraczka – porcjowana przez Szefa Kuchni
Kolacja serwowana ( mięso + dodatek skrobiowy + surówka / sałatka ) – menu ustalane indywidualnie

KOLACJA DRUGA – w bufecie – proszę o wybór jednej propozycji
Warzywne leczo
Gulasz z warzywami z dodatkiem curry
Gulasz wołowy po bawarsku
Strogonow wołowy
Bogracz wieprzowy

Możliwość zamiany dwóch kolacji – na opcję kolacji grillowanej

KOLACJA – GRILL – czas trwania max. 3 godziny
Karczek , kiełbasa, kaszanka , łosoś z grilla , golonka b/ k , udziec z grilla , oscypek
Ziemniaki z pieczone z masłem czosnkowym

BUFET SAŁATKOWY DO KOLACJI Z GRILLA
Sałata lodowa / pomidor / ogórek / papryka kolorowa / kukurydz / ogórki kiszone + ogórki konserwowe
Dodatki – chleb / musztarda / chrzan / ketchup ,sos czosnkowy , Sos miętowy ,sos grecki – tzatziki

KOLACJA PO PÓŁNOCY – w bufecie – proszę o wybór jednej propozycji
Kwaśnica
Żurek z białą kiełbasą
Barszcz czerwony z pasztecikiem

W CENIE MENU
Obsługa kelnerska ( 1 kelner / na 25 osób )
Obsługa na Sali , oraz w kuchni
Przygotowanie Sali , sprzątanie Sali ,oraz kuchni po skończonym przyjęciu ,dbałość o czystość toalet
Koordynator podczas całego przyjęcia weselnego

DODATKOWO PŁATNE – NA ŻYCZENIE PARY MŁODEJ
Domek wiejski – 15 kg ( mięsa ) – 1.400,00 zł
Domek wiejski – 21 kg ( mięsa ) – 1.900,00 zł
Koszty związane z dojazdem ( powyżej 50 km – 1000,00 zł )
Koszty logistyczne w przypadku organizacji wesela na Sali bez porcelany :5.000,00 zł do 120,00 osób , 7.000,00 zł – powyżej 120 osób
Pokrowiec na krzesło – ( 4,00 zł / 1 krzesło )
Pokrowiec de ‘lux – ( 7,00 zł / 1 krzesło )

230.00 zł – osoba dorosła / 170.00 zł – dziecko do lat 10 cena dotyczy przyjęcia weselnego od 80 osób
255.00 zł – osoba dorosła / 200.00 zł – dziecko do lat 10 cena dotyczy przyjęcia weselnego do 80 osób

Catering Żarełko

Zobacz galerię

Co o nas piszą?

Opinie naszych klientów

Catering Żarełko

Dlaczego my?
wypozyczalnia catering

Oszczędność bezcennego czasu – dostarczamy i odbieramy sprzęt.

Oszczędność pieniędzy – nie musisz kupować sprzętu na własny koszt.

Gwarancja satysfakcji – wypożyczony sprzęt można elastycznie dopasować do charakteru imprezy.

FAQ

Często zadawane pytania
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Formularz kontaktowy